×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Creality Ender-3 V2 3D printer

25.990 ден.
 • Шифра: 000009
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 220 x 220 x 250 mm;

Creality Ender-3 V2 3Д Печатач
Големина на печатење: 220 x 220 x 250 mm
XY Прецизност на позицијата: ± 0,01 mm
Поддржани материјали: PLA, ABS, PETG, TPU

Спецификација:

 • Големина на печатење: 220 x 220 x 250 mm
 • XY Прецизност на позицијата: ± 0,01 mm
 • Брзина на печатење: 180 mm / s
 • Температура на млазницата: ≤ 255 ° C
 • Кориснички интерфејс: ЛЦД-екран во боја
 • Дебелина на слојот: 0,1-0,4 mm
 • Максимална температура на полочата: ≤ 100 ° C
 • Поддржани материјали: PLA, ABS, PETG, TPU
 • Продолжете со функцијата за печатење: Да
 • Израмнување на креветот: Рачно, но има можност за надоградба за сензор.
 • Формати на датотеки: STL / OBJ / AMF

Опис:

 • Саморазвиена тивка матична плоча: Вградената самостојна верзија 4.2.2 на Ендер-3 V2, тивка матична плоча, која има посилно анти-мешање, побрза и постабилна изведба на движење, тивко печатење и работа со низок децибел.
 • Сертифицирано напојување UL MeanWell: Опремено со напојување MeanWell, произведено од наведената компанија со зрела технологија, исполнувајќи ги сите потреби за брзо загревање и долгогодишно печатење. Покрај тоа, напојувањето е скриено во машината, што го прави многу побезбеден.
 • Беспрекорен проток на филамент: Ender-3 V2 додава ротирачко копче на екструдерот, правејќи го процесот на полнење и напојување на филаментот многу полесен; Сосема нов оперативен систем за операции и паметен екран во боја 4,3 "значително го подобруваат корисничкото искуство.
 • Функција за продолжено печатење: Може да продолжи со печатење од последната снимена позиција на екструдер откако претрпе неочекувани прекини на напојувањето, заштедувајќи го вашето време и намалувајќи го отпадот.
 • Карборунд стаклена платформа: Овозможете го загревањето на жариштето побрзо и вашите модели се лепат подобро без искривување. Ултра мазност дури и на првиот слој.