×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Добредојдовте на официјалната веб-страница на M3DS_STORE.

M3DS_STORE претставува бренд каде можете да ја најдете најновата технологија од областа на компјутерската графика, 3Д печатењето и компјутерските визуелни уметности. Нашиот асортиман вклучува лесно пронаоѓање на сите производи, материјали и информации поврзани со овие области.

ЗА НАС

M3DS_STORE е првата малопродажна и дистрибутивна мрежа на производи за 3Д печатење, 3Д печатачи, графички таблети со и без екран, резервни делови, материјали и филаменти за 3Д печатење, книги и едукативна литература за овие области. M3DS_STORE е првиот официјален застапник за 3Д печатачи од компанијата Creality во Македонија. Започнувајќи ја својата соработка уште во 2019, во 2020 официјално го превземаме застапништвото на овие простори. Со оваа соработка нудиме широк асортиман на 3Д печатачи почнувајќи од печатачи кои не се толку комплексни и имаат помали димензии, па се до големи 3Д печатачи наменети за индустриско производство. Го нудиме целовкупниот спектар на производи на Creality, со што ја правиме 3Д технологијата достапна и исполнувајќи ги потребите на различни корисници вклучувајќи ги индивидуи, семејства, основни, средни училишта, високи образовни установи, приватни академии, компании, за лична намена, за процес на производство или едукација. Производите имаат положено многу меѓународни сертификати за квалитет и животна средина, како што се CE, FCC и ROHS и се извезуваат во Европа, САД, Австралија, Русија и Велика Британија, Германија, Сингапур, Египет и повеќе од 30 земји, а преку M3DS_STORE стануваат достапни и на македонскиот пазар.

M3DS_STORE е официјален застапник и на Xp-Pen компанија за графички таблети и дигитални пенкала, со интернационална препознатливост. Соработката со Xp-Pen започна во 2016 година, и секако дополнително се продолжува нудејќи ги најновите технологии за графичко цртање, 3Д моделирање, анимирање, концепт-арт и многу повеќе, со одличен квалитет и мошни пристапни цени за купувачите. Посветени сме на секој уметник во дигиталното време да му овозможиме алатки и технологија за да одговараат на нивните креативни потреби. Токму затоа се одлучивме да го сториме тоа преку Xp-Pen и да понудиме врвен квалитет, професионализам и ефективност. M3DS_STORE е официјален застапник и на креативна и едукативна литература, поврзана со компјутерски визуелни уметности, 2D и 3D уметност, concept-art, скицирање, и секој кој би сакал да се ориентира и да го надградува своето знаење во овие области. Располагаме со стручна литература од истакнати автори одобрени од светски реномирани личности, истакнати во сферата на компјутерската графика и визуелните уметности.

Фондот за книги и печатени материјали со цел поактивна едукација ги вклучува најбараните изданија согласност новитетите во технологијата и креативната индустрија. 

МИСИЈА И ВИЗИЈА НА M3STORE

M3STORE се фокусира на обезбедување стабилни и квалитетни производи за купувачите. Секогаш се трудиме нашата палета на производи да е внимателно избрана, професионална, посветена, иновативна, квалитетна, достапна и употреблива. Со ова би сакале нашиот труд и напор да овозможи да се донесат придобивките од новите типови на технологија за секого.

Се надеваме дека со помош на производите кои ги нудиме, ќе овозможиме лесен пристап до најбараната технологија што ќе ви помогне да ги претворите вашите креативни идеи во реалност, без разлика дали сте инженер,хобист, студент или почетник. Се стремиме кон професионализам на обезбедување најсовремена технологија, а принципот ни е изграден врз одговорноста, да ги цениме гласовите на нашите клиенти, и да интегрираме производи во согласност на вашите желби и потреби. Со тоа ставаме акцент на вашата лојалност, и меѓусебно ја градиме довербата со купувачите. Достапни сме да се справиме со прашања, идеи, проблеми, предлози, па дури и поплаки. Сметаме дека одличната, постојана поддршка на клиентите е од големо значење и покрај производите кои ги нудиме.

Се надеваме дека во иднина ќе го продолжиме нашиот понуден асортиман и ќе ви дозволиме новите технологии да ви бидат целосно достапни.

Срдечен поздрав,

Тимот на M3STORE

Наши партнери