×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Политика на колачиња

"Колачињата" ја прават страницата функционална, односно ви овозможуваат основни функции за работа,

како навигирање и пристап на веб страницата до заштитените подрачја.

"Колачињата" на M3DS Store се неопходни за функционирање на веб-страната за да обезбедат

позитивно корисничко искуство и овозможат одредени технички функции.

Постојани "колачиња":

"Колачиња" со датум на истек далеку во иднината кои ќе останат во вашиот прелистувач додека не исчезнат или доколку не ги избришете рачно.

Користиме постојани колачиња за функционалност што го олеснуваат пристапот на корисникот како регистриран корисник.

Се користат исто така трајни "колачиња" за подобро разбирање на навиките на корисникот,за подобрување на веб-страната.

Информацијата е анонимна - не ги гледаме корисничките податоци.

Колачето коешто се користи е site_cookie_info и се задржува една година.