×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Водич за материјали

Водичот за материјали за 3Д печатење е подготвен од страна на тимот на M3STORE покрај повеќегодишно искуство, истражување, експериментирање со материјали и консултации и со странски професионални лица за 3Д печатење. Ви препорачуваме да го разгледате доколку сте почетник, барате специфичен материјал за вашиот 3Д принт или пак само сакате да експериментирате со различни типови на филаменти. Во водичот се опфатени повеќе од десетина најкористени материјали во светот на 3Д печатењето, а истиот ќе ви помогне да го изберете најдобриот материјал за вашиот следен проект или да го подобрите квалитетот на вашите 3Д принтови. За секој тип на материјал вклучивме детален опис со неговите предности и недостатоци, најдобри практики, совети, пример проекти и многу повеќе!