×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
20%

Ender 3 S1

34.990 ден. 27.992 ден.

Creality Ender 3 S1
Големина на печатење: 220x220x270 mm
НОВ Подобрен со директно возење и автоматско израмнување.

Карактеристики:

CR Точно израмнување на допир: Лесно за користење и прецизно со автоматско израмнување од 16 точки, дури и за првиот слој.
Директен екструдер „Sprite“ со двојна брзина: Компатибилен со повеќе филаменти Непреченото хранење обезбедува квалитетни резултати.

Брзо склопување во 6 чекори: 96% прединсталација и модуларизиран дизајн го прават склопувањето едноставно и лесно.

Двојна Z-оска со висока прецизност: завртките со двојна Z-оска и двојните мотори значително го подобруваат квалитетот на печатењето.

Затегнувач на ременот од типот на рачката: Практичното затегнување на ременот помага да се спречи поместување на слојот предизвикано од несоодветна затегнатост.

Двојна функција за продолжување: Обновувањето на функцијата за печатење и сензорот за влакно се од суштинско значење за да се избегне губење време и влакно.

Екран лесен за ракување: 4,3-инчниот LCD екран со копче поддржува нова интеракција на интерфејсот и автоматско затемнување во рок од 5 минути.