×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Deco 03

5.590 ден.
  • Шифра: 000029
  • Категорија: Deco Series Tablets
  • Работна површина: 10 x 5.62 inch;

Xp-Pen Deco 03

Item Size (Inch) 14 x 8.6 x 0.28
Work Area (Inch) 10 x 5.62
Pen Pressure 8192
Express Keys 6
Pen Model P05 Battery-free Stylus
Report Rate MAX 266RPS
Compatibility Windows 10/8/7(32/64bit)and MAC OS 10.10 and above

Deco 03

 

     

Мулти-функционално црвено копче

Deco 03 има неверојатно креативен дизајн и го рафинира уште повеќе со повеќе функционално Red Dial. Изработен од алуминиум од анодна оксидација за финиш како сатен, овој Dial е дизајниран да ви одговара удобно во раката и да го пробива традиционалниот дизајн на графички таблети. Користете го нашиот Повеќефункционален бирач со вртење на неговиот преден и страничен дел. Лесно се контролира.

  

 

Безжична врска за безжичен свет

Deco 03 располага со жична и безжична USB-способност: Едноставно приклучете го вклучениот USB-приемник ISM 2.4G во вашиот компјутер за да цртате безжично или поврзете го Deco 03 со вашиот компјутер со вклучениот USB кабел за стандардна жична употреба.

   

 

Deco 03 располага со шест прилагодливи експресни копчиња кои лесно се вклопуваат на врвот на прстот.

 

  

Deco 03 доаѓа со фолија за цртање, што го прави издржлив за употреба.

 

 

Употреба и со лева и со десна рака

Отстранете ги сите ограничувања и поставете го она што сакате да бидете!
 

   

Новиот Deco 03 доаѓа со работна површина од 10 x 5,62 инчи, така што ќе имате повеќе простор да креирате.

 

Нашето последно пенкало P05 доаѓа со 8192 нивоа на чувствителност на притисок, што го прави издржлив и удобно се вклопува во вашата рака.

 

Најнов мултифункционален држач за пенкало кој може да ги заштити вашите пенкала, пенкала и USB приемник безбедни.Погоден да го носите насекаде.