×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Deco Mini 4

2.390 ден.
  • Шифра: 000028
  • Категорија: Deco Series Tablets
  • Работна површина: 101 x 76 mm;

Xp-Pen Deco Mini 4

Item Size (Inch) 7.01 x 4.92 x 0.31
Work Area (Inch) 4 x 3
Pen Pressure 8192
Express Keys 6
Pen Model P05D Battery-Free Stylus
Report Rate ≧220RPS
Compatibility Windows 7/8/10, MAC OS 10.10 (and higher), Android 6.0 (and higher)

Deco Mini 4

   

    

Неверојатно пренослив и неверојатно моќен

Уживајте во моќни перформанси од преносен таблет. Со супер достапниот Deco mini4, можете да ја доловите инспирацијата при ударот и да ги имате вашите идеи постојано со вас.

  

  

Работете непречено

Лесниот за употреба Deco mini4 им овозможува на идеите да течат слободно. Прилагодете ги копчињата за кратенки за да го прилагодите сопственото уникатно искуство.

   


  

Исполнете ги вашите креативни потреби

Deco mini4 доаѓа со пасивен Stylus P05D без батерии што трае долги часови, овозможувајќи ви да создавате без прекини.

  

 

Исклучителен израз

Со до 8,192 нивоа на чувствителност на притисок, стилот создава природни линии со различна ширина, овозможувајќи ви да создадете извонредни удари со леснотија.

 

  

Поврзете ги вашите уреди со леснотија

Deco mini поддржува USB-C со USB-C врска (со вклучен адаптер), овозможувајќи ви да го поврзете таблетот со разни компјутерски уреди во зависност од вашата сопствена потреба.

   

Креирајте слободно

Deco mini4 е пренослив и поддржува врски со таблети Андроид и мобилни телефони