×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Deco Mini 7

3.290 ден.
  • Шифра: 000027
  • Категорија: Deco Series Tablets
  • Работна површина: 177 x 111 mm;

Xp-Pen Deco Mini 7

Item Size (Inch) 10.24 x 6.38 x 0.36
Work Area (Inch) 7 x 4.37
Pen Pressure 8192
Express Keys - 8
Pen Model - P01 Passive Stylus
Report Rate MAX - 266RPS
Windows 10/8/7(32/64bit)and MAC OS 10.10 and above

Deco Mini 7

   

   

Неверојатно пренослив и моќен

Уживајте во моќни перформанси од преносен таблет. Со супер достапниот Deco mini7, можете да ја доловите инспирацијата и да ги имате вашите идеи постојано со вас.
   
  

Работете непречено

Лесниот за употреба Deco mini7 им овозможува на идеите да течат слободно. Прилагодете ги копчињата за кратенки за да го прилагодите сопственото уникатно искуство.

   

Исклучителен израз

Со до 8,192 нивоа на чувствителност на притисок, стилот создава природни линии со различна ширина, овозможувајќи ви да создадете извонредни дела со леснотија Deco mini7 поддржува USB-C со USB-C врска (со вклучен адаптер), овозможувајќи ви да го поврзете таблетот со разни компјутерски уреди во зависност од вашата сопствена потреба..

  

 Креирајте слободно

Deco mini4 е пренослив и поддржува врски со таблети Андроид и мобилни телефони.
XP-Pen Deco mini7 е компатибилен со Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 (и повисок), Android 6.0 (и повисок). Таблетот работи и со голем софтвер, вклучувајќи Photoshop®, SAI®, Painter®, Illustrator®, Clip Studio®, GIMP®, Medibang®, Krita®, Fire Alpaca® и Blender® 3D.и многу други.