×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Creality LD-002R UV

23.990 ден.
 • Шифра: 000011
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 119 x 65 x 160 mm;

Creality LD-002R UV Resin

Спецификација:

 • Модел: Creality LD-002-R
 • Големина на печатење: 120 x 65 x 165 mm
 • Големина на машината: 221 x 221 x 430 mm
 • Прецизност на позицијата на оската XY: 0,075 мм
 • Големина на екранот: 3,5 инчен екран на допир
 • Брзина на печатење: 20-30мм / ч
 • Конфигурација на извор на светлина: УВ-интегрирана ламбата (бранова должина 405nm)
 • Метод на печатење: USB-двигател
 • Дебелина на слојот: 0,005мм-0,01мм
 • Технологија на обликување: LCD
 • Тежина на машината: 7 кг
 • Номинална моќност: 90W
 • Материјал за поддршка: 405nm фотосензитивна смола

Опси:

 • Филтер за воздух: LD002R опремен со систем за филтрирање на воздухот. Постои мала кутија на задниот дел од комората за печатење што содржи торбичка со активен јаглен, што може да помогне да се отстрани дел од смрдеата на изложената смола од воздухот.
 • Брз CHITUBOX софтвер за режење: LD002R ја користи најновата верзија на софтверот за режење CHITUBOX што ви дава извонредно корисничко искуство. На CHITUBOX ви требаат само 1 минута да се спреми припремата за вашиот моделот .
 • Неверојатна прецизност и резолуција: 30W Моќно УВ светло за брзо печатење, обезбедувајќи 4 секунди по слој. LD002R исто така користи LCD-маскиран LCD 2560x1440 2K HD екран.
 • Анти-алиасинг: LD002R користи ЛЦД-екран за да маскира слика на слој преку извор на УВ-светлина. Составена од стотици илјади пиксели, секој по малку правоаголник, оваа технологија остава знак за обемот на рабовите на овие пиксели на површината за печатење. 
 • Честопати едвај видлив, овој ефект може да се намали преку употреба на дигитална обработка наречена анти-алијасинг, која интерполира помеѓу овие рабови, измазнувајќи го ефектот.
 • Лесен за ракување: Лесно се поставува, лесен е за избор на датотека за печатење и преглед на напредокот на печатење преку лесен за полн екран на допир 3,5 ””. 
 • Израмнете ја платформата со прилагодување на 4 шестоаголни завртки ª osen ослободете ги пред да ја испуштите плочата, и таа ќе се порамни на нивото на екранот. 
 • LD002R ви овозможува да започнете со работа за печатење во рок од 5 минути по монтажата. 
 • ОФИЦИЈАЛНИ УСЛУГИ: Тимот на Comgrow ви обезбедува доживотна техничка помош и 24 часа професионална услуга за клиенти.