×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Creality CR‐10 S5 3D Printer

162.990 ден.
 • Шифра: 000007
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 500 x 500 x 500 mm;

Creality CR‐10 S5 3Д Принтер
Големина на печатење: 500 mm x 500 mm x 500 mm
Точност на печатење ± ± 0,1 мм
Сензор за филамент: 3D печатачот Creality CR-10 S5 автоматски ќе биде суспендиран за да се обезбеди дека моделот може непречено да се печати кога филаментот ќе истече или се исклучи.

Спецификација:

 • Големина на печатење: 500 mm x 500 mm x 500 mm
 • Точност на печатење ± ± 0,1 мм
 • Максимална брзина на печатење: 200мм / с
 • Максимална температура на млазница: 245°C
 • Максимална температура на креветот: 80°C
 • Поддржани материјали: ABS, PLA, TPE
 • Структура на телото: Алуминиумски лежишта со V-слот.
 • Поврзување: USB или SD-картичка
 • Поддржан ОС ': Windows, Mac OSX, Linux
 • Тежина: 17,5 кг (38,6 кг.)

Опис:

 • Лесно и брзо склопување: само 10 минути, треба да го инсталирате пакетот Z v во XY платформа, тие лесно можат да се инсталираат.
 • Сензор за филамент: 3D печатачот Creality CR-10 S5 автоматски ќе биде суспендиран за да се обезбеди дека моделот може непречено да се печати кога филаментот ќе истече или се исклучи.
 • Индустриско одделение струјно коло: може да печати 200 часа без притисок, со зрела технологија и стабилни перформанси.
 • Донесена е технологија MK10: Механизмот за екструдер MK8 е додаден на печатачот, сосема нова патентирана инфраструктура што ефикасно го намалува ризикот  и може да ги печати скоро сите потрошни материјали на пазарот.
 • Список на пакувања: 1x 3Д комплет за печатачи; 1x Упатство за корисник. Било какви проблеми или неисправност контактирајте не, ние нудиме 12-месечна гаранција безусловно и бесплатна доживотна поддршка.