×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
20%

Ender 3 S1 Pro

40.990 ден. 32.792 ден.

Ender 3 S1 Pro е нова и подобрена верзија на многу успешниот Ender 3.
Големина на печатење: 220x220x270 mm
Опремен со ново развиен директен екструдер со двојна брзина.
Автоматско израмнување на креветот.
32-битна тивка матична плоча.
S1-Pro е многу прифатлив печатач со се што би можеле да посакате по оваа цена.
Sprite целосно метален екструдер со директен погон со двојна брзина.

Ender 3 s1 и Ender 3 S1 Pro користат екструдери со директен погон. Растојанието е помало при директно возење и повлекувањето исто така. Надградбата на Ender-3 S1 Pro до целосно метален директен екструдер со двојна брзина со сила на истиснување од 80N обезбедува непречено хранење при печатење со различни филаменти. особено флексибилниот TPU.

Сигурна прецизност на израмнување
Брзо израмнување напојувано со CR Touch. Дури и првиот слој ќе биде отпечатен совршено.

До 300℃ печатење со високи температури поддржува повеќе филаменти.

Компатибилен е со повеќе филаменти, како што се PLA, ABS, PVA, Wood, TPU, PETG и PA, обезбедувајќи повеќе можности за создавање.

Пролет челик PEI магнетна градба плоча

Може да се справи со високи температури многу подобро од онаа што се користи во Ender 3 S1. Можете лесно да го отстраните ако сакате, бидејќи добро се прицврстува на магнетиката. Компатибилен е со ASA, TPU, PLA, Wood, PETG, PAHT, SILK како и со други видови филаменти. Ги отстранува сите мали проблеми што ги имате додека печатите. Навистина не е потребен напор за да се извади отпечатокот - кога печатењето ќе заврши, едноставно ја свиткувате основата и моделот се одвојува од неа.

Склопување во шест чекори и ЛЦД лесен за употреба

96% прединсталација овозможува брзо склопување во само 6 чекори. 4,3-инчниот LCD екран поддржува 9 јазици и автоматско затемнување.