×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
20%

Ender -3 V2 Neo

28.990 ден. 23.192 ден.

Автоматско израмнување на допир CR,
Големина на печатење 220x220x250mm
Целосно метален екструдер Bowden,
4,3 инчен екран во боја
32-битна матична плоча

Нова надградба за автоматско израмнување на допир на CR

Со автоматска компензација на висината на печатење од 16 точки, точноста на печатење и ефикасноста на печатење се подобро подобрени, заштедувајќи ви време и пари.

4,3-инчен екран со копче во боја
Преглед на модел со нов интерфејс, функцијата за преглед го прави видлив изборот на модел и ви овозможува да го следите напредокот. Екранот автоматски се затемнува за да заштеди енергија.

Компјутер пролетна челична магнетна градба плоча
Во споредба со другите типови на градежни плочи, магнетните конструктивни плочи од челични пружини за компјутер имаат добра адхезија и лесно можете да го отстраните отпечатениот модел со мало свиткување.

Сè-во-едно Дизајн и целосно метален екструдер Bowden
Дополнително купување со цврст подемен преграда, стабилно печатење, големина на печатење 220x220x250mm, целосно метален екструдер Bowden, влакно лесно за вчитување со копчето, многу издржливо додека обезбедува непречено хранење.


Спецификација:
 • Molding Technology: FDM
 • Machine size: 438*424*472mm
 • Build Volume: 220*220*250mm
 • Package Dimension: 520*505*280mm
 • Net Weight: 7.8kg
 • Gross Weight: 9.8kg
 • Printing Speed: Maximum 120mm/s
 • Printing Precison: ±0.1mm
 • Layer Height: 0.05~0.35mm
 • Filament Diameter: 1.75mm
 • Nozzle Quantity: 1
 • Nozzle Diameter: 0.4 mm (standard)
 • Nozzle Temperature: up to 260℃
 • Heat Bed Temperature: up to 100℃
 • Build Surface: PC Spring Steel Magnetic Build Plate
 • Extruder: Bowden Extruder
 • Extruder Material: Full-metal
 • Leveling Mode: CR Touch Auto-leveling
 • Display: 4.3'' Color Knob Screen
 • Mainboard: 32-bit Silent Mainboard
 • Resume Printing: Yes
 • Rated Voltage: 100-120V~, 200-240V~, 50/60Hz
 • Rated Power: 350W
 • Slicing Software: Creality Slicer/Cura/Simplify3D
 • Data Transmission Method: Micro USB/TF Card
 • 3D File Format: STL/OBJ/AMF
 • Supported Filament: PLA/PETG/ABS
 • Supported Language: Chinese/ English


Слични производи