×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
20%

Creality CR-M4

82.000 ден. 65.600 ден.

CR-M4 се пофали со голема големина на изграден обем од 450450470мм.
Индустриски степен на голем формат
Точни и надежни двојни линиски релации на Y-оска
Започнете ферма за печатење со повеќе принтери
Секогаш практичен начин на печатење
Подигнете ја шипката на спецификациите на главата за печатење
Разновидни филаменти за реализација на смели идеи
Генуин 25-точечен авто-нивелирање
Флексибилна ПЦ површина и брзо загревање на леглото
Помалку лутрање со стегнат Z-оска

Слични производи