×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
М3CONFERENCE - 2 days - (2 Дена)

М3CONFERENCE - 2 days - (2 Дена)

980 ден.

M3CONFERENCE- 2 Days Ticket
Карта за пристуство за целата конференција.

MK:
M3Conference е настан кој ги обединува глобалните креативни лидери во технологијата, иновациите и бизнисот.

Најголемите влијателни лица во технолошката заедница и јавниот сектор ќе ги прикажат креативните дела, поточно како ги изработиле 3D анимација, игрите, визуелните ефекти, компјутерска графика, VR и AR.

Интерактивните техники ќе бидат некои од многуте истражувачки факти и насоки кои го спојуваат дигиталниот и реалниот живот. Купот состаноци, проекции, демо презентации и изложби ќе бидат одлична можност и за личен и за професионален раст.

Без разлика дали сте локален, нов во градот или само поминувате низ, повеќе од корисно е да поминувате време со нас за да пронајдете нешто што го буди вашиот креативен дух.

ENG:
M3Conference is an event that brings together some of the global leaders in technology, innovation, and business.

The biggest influencers in the tech community and public sector will be sampling their speeches and sessions. 3D Animation, Gaming, VFX, Computer Graphics, VR and AR.

Interactive Techniques will be some of many exploring facts and directions that merge digital and real life. Heap of meetings, screenings, demo presentations, and exhibits will be an excellent opportunity for both personal and professional growth.

Whether you are local, new in town, or just passing through, it’s more than useful to spend time with us to find something that piques your interest.