×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Распродадено

Creality CP-01 3 in 1 Modular 3D Printer

48.990 ден.
 • Шифра: 000005
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 200 x 200 x 200 mm;

CP-01 3 in 1 Modular 3Д Печатач
Тип: 3Д ласер, CNC,DIY
Формат на датотека: AMF, BMP, OBJ, STL
Големина на формирање на производ: 200 * 200 * 200мм
Поддржувачки материјал: ABS, кожа, хартија, PLA, PVA, TPU, Дрв

Спецификација:

 • Тип: 3Д ласер, CNC,DIY
 • Платформа табла: Алуминиумски легури, алуминиумска основа
 • Дијаметар на млазницата: 0,4 mm
 • Температура на млазницата: 0 до 260 степен
 • Големина на формирање на производ: 200 * 200 * 200мм
 • Дебелина на слојот: 0,1-0,4 mm
 • Печатење во офлајн мемориска картичка: TF картичка
 • Брзина на печатење: 10-80мм / с
 • Температура на платформата: температура до 100 степени
 • Поддржувачки материјал: ABS, кожа, хартија, PLA, PVA, TPU, Дрво
 • Формат на датотека: AMF, BMP, OBJ, STL
 • Компјутерски софтвер домаќин: Cura, Simplify3D
 • Тип конектор: TF картичка, USB
 • Тежина на пакетот: 15.5000 кг
 • LCD-екран: Да


Опис:

 • CP-01 3 in 1 модуларниот принтер ви овозможува да имате 3 машини во една: 3Д печатење, ласерско гравирање, ЦПУ сечење, три ефекти за да ви дадат ново работно искуство.
 • Лесно склопување: Модулите се заменливи и може да се заменат брзо и универзално. Главата на модулот може да се замени за 30 секунди.
 • Точност со висока прецизност: моделот за 3Д печатење е во ред, слојот е скоро отсутен, моделот ЦНЦ за сечење е мазен, а површината е рамна; грешката во позиционирањето на ласерското гравирање е мала, а моделот на гравирање е извонреден.
 • Подржува разновиден материјал: изборот на делови за целовкупната е одличен, а печатењето / сечењето / гравирањето на разни потрошни материјали може да се реализира во различни режими.
 • Стабилна работа: полн погон на ременот, пресекување на шината со водилка, стабилноста е уште подобра, за да се обезбеди висок квалитет на моделот.