×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Artist 24 Pro

53.990 ден.
  • Шифра: 000034
  • Категорија: Artist Series Display Tablets
  • Димензии: 632 x 370 x 44.8 mm;
  • Резолуција на екранот: 2560 x 1440;
  • Големина на екран: 23.8;

Xp-Pen Artist 24 Pro

Item Size (Inch) 24.88 X 14.57 X 1.76
Working Area (Inch) 20.74 x 11.67
Express Keys 20
Display Resolution 2560 x 1440
Red Dial Wheel 2
Response Time 14 ms
Viewing Angle 178°
Color Depth 16.7M

Artist Display 24 Pro

 

 

Artist 24 Pro 2K QHD                     Artist 22R Pro FHD

  2560 X 1440 23.8-inch                 1920 X 1080 21.5-inch

 

  

Што е 2K QHD?

2K QHD е вид на резолуција на дисплејот. Резолуцијата на екранот е бројот на пиксели што ги има во однос на неговата површина - колку повеќе пиксели, толку е поостра сликата. За дисплејот се смета дека има резолуција од 2К ако има 2.000 пиксели. Со 2560 X 1440 пиксели, Artist 24 Pro го исполнува овој критериум.

  

  

Какво влијание има 2K QHD?

Имањето таква висока резолуција му овозможува на Artist 24 Pro да испорачува живописни, динамични и реални слики, со точна боја и подлабок контраст. Ова ви овозможува да ги снимите најситните детали, што доведува до попривлечна креација.

 

    

Поттикнете ја вашата креативност со брилијантна боја и блескава графика додека цртате, дизајнирате и создавате на овој неверојатно голем,извонреден дисплеј.

 

 

Идеална конекција

Artist 24 Pro поддржува USB-C со USB-C конекција, овозможувајќи ви да ги поврзете вашиот iMac, Mac Book Pro или Windows компјутер без да користите адаптер.Драстично подобрено корисничко искуство

  

Драстично подобрено корисничко искуство

Со примена на најновите иновации и технологија, 24 Pro ви овозможува да цртате
со попрецизно позиционирање на курсорот дури и на четирите агли за подобрено искуство со
цртање.

Со прилагодлив штанд на Artist 24 Pro, можете да го промените аголот на производот за да одговараат на вашите потреби, овозможувајќи ви да креирате лесно.

 

XP-Pen Artist 24 Pro поддржува Windows® 10/8/7 и Mac OS X® 10.10 (и повисоко).

Производот е исто така компатибилен со популарниот софтвер за дигитална уметност