×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Artist 22R Pro

36.990 ден.
  • Шифра: 000033
  • Категорија: Artist Series Display Tablets
  • Големина на екран: 21.5;
  • Димензии: 570 x 334.8 x 44.8 mm;
  • Резолуција на екранот: 1920 x 1080;

Xp-Pen Artist 22R Pro

Item Size (Inch) 22.44 x 13.18 x 1.76
Working Area (Inch) 18.74 x 10.54
Pen Pressure 8192 Levels
Pen Model PA2
Color Gamut about 88% NTSC, Adobe® RGB≧90%, sRGB≧120%
Report Rate Max≥ 200RPS
Compatibility Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 and higher

Artist 22R Pro

 

Ослободете ги вашите нови креативни можности

 

XP-Pen Artist 22R Pro доаѓа со неверојатно голем 21,5-инчен дисплеј и има резолуција од 1080p, што ви овозможува да цртате, дизајнирате, моделирате и создавате директно на површината на 22R Pro, овозможувајќи ви да ослободите нови креативни можности.

   

 

Artist 22R Pro е првиот графички дисплеј што поддржува USB-C со USB-C конекција, овозможувајќи ви директно да ги поврзете вашиот iMac / Mac Book Pro и другите компјутери со Windows кои поддржуваат влез USB-C со 22R Pro без да користите USB- Ц
на HDMI и USB адаптер.

 

Драстично подобренo корисничко искуство

  

Со примена на најновите иновации и технологија, 22R Pro ви овозможува да цртате со попрецизно позиционирање на курсорот дури и на четирите агли за подобрено искуство со цртање.

 

           2 red dial wheels                           20 customizable shortcut keys

 

Реализирајте ги вашите идеи


21,5 инчниот FHD дисплеј има врвна точност на бојата од 88% NTSC (Adobe® RGB ≧ 90% , sRGB ≧ 120%), додавајќи сјај на вашата креација со поисклучителни детали и живописни бои.