×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Deco 01 V2

4.990 ден.
  • Шифра: 000031
  • Категорија: Deco Series Tablets
  • Работна Површина: 10 x 6.25 inch;

Xp-Pen Deco 01 V2

Item Size (Inch) 13.8 x 8.5 x 0.3
Work Area (Inch) 10 x 6.25
Pen Pressure - 8192
Express Keys - 8
Pen Model P05 Battery-free Stylus
Report Rate MAX ≧200
Compatibility - Windows® 10/8/7 (32/64bit), MAC OS X® 10.10 and above,Android 6.0.

Deco 01 V2

   

  

Проширете го вашиот свет

Експанзивниот таблет Deco 01 V2 е голем и брилијантен! Доаѓа со работна површина од 10 x 6,25 инчи за да имате повеќе простор да создадете и да ја завршите работата. Но, со дебелина од само 8мм, можете да го носите насекаде!

   

  

Работете побрзо на таблет

Скицирајте, насликајте, дизајнирајте и уредувајте фотографии на вашиот таблет.Единица доволно моќна да ви помогне да ги однесете вашите идеи уште подалеку.

 

    

Уживајте во природно искуство со цртање

Пенкалото поддржува до 60 степени ефект на четка за навалување и обезбедува помазни и поприродни линии и потези, истовремено ви дава можност да додадете засенчување на вашата креација и да понудите поприродно искуство со пишување и цртање.

 

Нова компатибилност

XP-Pen Deco 01 V2 поддржува врски со уреди со Android 6.0 и погоре. Компатибилен е со апликацијата за цртање нацрт за цртање на XP-Pen и исто така работи со најголемиот софтвер, вклучувајќи: ibis Paint X, FlipaClip, Medibang, Autodesk Sketchbook, Zenbrush, Artrage и повеќе, што ви носи целосно ново креативно искуство со огромна преносливост и потенцијал.

   

   

Разновидност

Deco располага со осум, тркалезни, прилагодливи експресни клучеви кои лесно се вклопуваат на врвовите на прстите. Со својот дизајн за намалување на слепите места, можете ефикасно да ја пронајдете позицијата на вашите експресни копчиња, а копчињата за кратенки можат да бидат програмирани во многу различни софтверски програми.

 

    

Ново иновативно пенкало

Пенкало, без батерија и без полнење со 8,192 нивоа на чувствителност на притисок, што му дава интелигенција за менување, навигација и создавање со целосна палета четка и пенкала.