×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Star 03 V2

3.290 ден.
  • Шифра: 000023
  • Категорија: Star Series Tablets
  • Работна површина: 10 x 6 inch;

Xp-Pen Star 03 V2

Item Size (Inch) - 14.2 x 8.27 x 0.31
Work Area (Inch) - 10 x 6
Pen Pressure - 8192
Express Keys - 8
Pen Model - P01 Passive Stylus
Report Rate MAX - 266RPS
Windows 10/8/7(32/64bit)and MAC OS 10.10 and above

Star 03 V2

   

  

Повеќе простор за работа и цртање

Star 03 располага со работна површина од 10x6 инчи за уметници на кои им е потребен нивниот простор.

   

   

Подобрување на перформансите

Способен да достигне 8192 нивоа на чувствителност на притисок и стапка на известување 266RPS, обезбедувајќи ви прецизна точност и брз одговор на цртање и сликање природно со мазни, подобрени перформанси.

   

    

Компатибилен со повеќето оперативни системи и апликации

Нашите drivers работат со Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 и погоре, и сите поголеми графички апликации како што се Photoshop®, Painter®, Adobe® Illustrator®, итн.

      

   

Напредно пенкало без батерии - погодно и за вас и за околината.

Стилот P01 е исклучително ергономски, што ви овозможува да цртате непречено како со хартија и молив. Стилот не бара батерии или полнење - нема несмасни жици или дополнителни трошоци.

  

 

8 удобни целосно прилагодливи копчиња за кратенки

 

  

Нацртајте и креирајте непречено и прецизно

Автоматската корекција на линијата Star 03, интелигентната функција против тресење и 8192 нивоа на притисок се здружуваат за да обезбедат удобно искуство без цртеж при цртање.