×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Artist 15.6 Pro

24.990 ден.
  • Шифра: 000018
  • Категорија: Artist Series Display Tablets
  • Димензии: 443 x 280 x 12.6 mm;
  • Резолуција на екранот: 1920 x 1080;
  • Големина на екран: 15.6;

Xp-Pen Artist 15.6 Pro

Item Size (Inch) 17.52 X 11.22 X 0.43
Working Area (Inch) 15.6
Pen Pressure 8192
Express Keys 8+Red Dial
P05R Battery-free Stylus for Artist 15.6Pro
Red Dial Wheel 1* Red Dial
Compatibility Windows 10/8/7(32/64bit)and MAC OS 10.10 and above

Artist 15.6 Pro

 

  

Интерфејс Red Dial

Иновативниот интерфејс Red Dial е дизајниран за непречено одвивање на работата и оптимална ефикасност. Удобно се вклопува во вашата рака и може да се програмира зa зумирање на вашето платно и полесно и прецизно движење нагоре и надолу.

 

 

 

 

Оптимизирани решенија точно на дофат на раката.

Во споредба со Artist 15.6, Artist 15.6 Pro има 8 целосно прилагодливи копчиња за кратенки и става повеќе опции за прилагодување на дофат на раката за да одговараат на преферираниот стил на работа, овозможувајќи ви полесно и побрзо да ги креирате и изразувате своите идеи за оптимизиран тек на работа.

 

 

 

 

XP-Pen Artist 15.6 Pro поддржува 60 степени на функција за навалување за да обезбеди точна имитација на реалниот ефект на четка за навалување.

  

 

Скицирајте и дизајнирајте директно на површината на дигиталниот монитор XP-Pen Artist 15.6 Pro! Добијте ја целата моќност на дисплејот со пенкало и цртајте и создавајте што било креативно, природно и интуитивно во движење.

 

 

Со усвојување на целосно ламинирана технологија, Artist 15.6 Pro непречено ги комбинира стаклото и екранот, за да создаде работна околина без одвлекување на вниманието, што е исто така лесно за очите.Целосно ламинираниот IPS дисплеј од 15,6 инчи спарува врвна точност на бојата од 88% NTSC (120% sRGB) со 178 степени визуелен агол и обезбедува богати бои, живописни слики и блескави детали во поширок поглед.

 

Додатоци кои совршено се совпаѓаат

Преносливиот држач е направен за да спречи тресење или лизгање, како и за ублажување на заморот на очите и вкочанетоста на рацете. Исто така, тој доаѓа со заштитна фолија што ќе ви помогне да го заштитите екранот и да го намалите отсјајот, додека држачот за пенкало ги одржува безбедносните мини и пенкало.