×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Artist 22 Pro

28.500 ден.
  • Шифра: 000017
  • Категорија: Artist Series Display Tablets
  • Големина на екран: 21.5;
  • Димензии: 517 x 321 x 30 mm;
  • Резолуција на екранот: 1920 x 1080;

Xp-Pen Artist 22 Pro

Item Size (Inch) 22.5 x 12.8 x 1.57
Working Area (Inch) 21.5
Pen Pressure 8192
Pen Model P02S Battery Stylus
Display Resolution 1920 x 1080
Report Rate MAX 266RPS
Compatibility Windows 10/8/7(32/64bit)and MAC OS 10.10 and above

Artist 22 Pro

 

 

Нов, моќен и иновативен

Artist Display 22 Pro

 

  

Пенкало на полнење за вашето извонредно парче

Најновата технологија на игла за P02S обезбедува 8192 нивоа на чувствителност на притисок, овозможувајќи ви да го создадете своето извонредно парче со супериорна контрола и зачудувачка флуидност. Целосно полнење на пенкалото обезбедува до два месеци скицирање и дизајнирање.

  

 

Поддржува 4К дисплеи, воодушевување од секој детал

Artist 22 Pro поддржува 4k дисплеи, сега можете да уживате
во секој остар детал на широкиот екран.

 

 

Флексибилен, ергономски дизајниран држач

Цврстиот, прилагодлив и ергономски дизајниран држач спречува тресење и лизгање, обезбедувајќи пријатно искуство со цртање.

 

  

Широка компатибилност

Поддржува Windows® 7/8/10 и Mac Os X® 10.10 или понова. Компатибилен со популарниот софтвер за дигитална уметност како Adobe® Photoshop®, Corel Painter®, Clip Studio®, SAI®, Zbrush®, Medibang®, Toonboom Harmony® и повеќе!