×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Xp-Pen Innovator 16

28.990 ден.
  • Шифра: 000016
  • Категорија: Artist Series Display Tablets
  • Димензии: 443.27 x 256.45 x 9 mm;
  • Резолуција на екранот: 1920 x 1080;
  • Големина на екран: 15.6;

Xp-Pen Innovator 16

Item Size (Inch) 17.45 X 10.09 X 0.35
Working Area (Inch) 13.54 x 7.62
Pen Pressure 8192
Express Keys 8 + 2 * Roller wheel
Pen Model Battery-free
Viewing Angle 178°
Tilt Support ✓ ( 60 degrees )
Compatibility Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 (and higher)

Innovator Display 16

 

 

Најтенкиот графички дисплеј досега

Со својот водечки во индустријата профил од 9 мм и елегантен црно-сребрен дизајн, Innovator Display 16 има екран од 15,6 " и е совршен за цртање и креирање.

 

  

Бидете креативни и продуктивни

Innovator Display 16 има и механичко и виртуелно тркало, што ви овозможува да зумирате / одзумирате од платното, да ја прилагодите големината на четката и многу повеќе.

 

 

Моќна технологија за стимулирачко визуелно искуство

Innovator Display 16 се одликува со целосна технологија на ламиниране. Оваа беспрекорна комбинација на стакло и екран создава минимална паралакса.

 

 

Со палета на бои на екранот од 92% Adobe® RGB, Innovator Display 16 обезбедува разновиден и живописен спектар на бои,овозможувајќи ви да создадете живописни уметнички дела збогатени со живописни нијанси и остри детали.

  

  

Создадете кога и да било, каде и да е

Удобниот кабел три во едно на Innovator Display 16 ве ослободува од неуредните пакети жици, помагајќи да создадете елегантен креативен простор и да ја инспирирате креативноста во движење.

 

  

Секој додаток е важен

Innovator Display 16 доаѓа со преносен држач, дизајниран да спречува тресење и да го намали заморот на очите и вкочанетоста на рацете. Држачот за пенкало ги одржува вашите пенкала, што го прави лесна алатка за носење каде и да одите.