×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Creality CR‐200B

31.990 ден.
 • Шифра: 000139
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 200 x 200 x 200 mm;

Creality CR‐200B

Спецификација:

 • Големина на печатење: 200x200x200 mm
 • Димензија на машината: 411x435x503mm
 • Температура на жариште: ≤100 ° C
 • Температура на млазницата: ≤260 ° C
 • Дебелина на слојот: 0,1-0,4 mm
 • Поддржан филамент: PLA / ABS
 • Прецизност на печатење: ± 0,1 мм
 • Напојување: Влез 115-235V Излез 24V

Опис:

 • Транспарентна комора со опции во повеќе стилови: Ексклузивната структура со класична боја на Creality и опции во повеќе стилови ја реализира вашата бескрајна креативност.
 • Затворената комора исполнува нишки со висока температура: Затворената комора со 200x200x200 mm има голема големина на печатење. Поддржува нишки со висока температура.
 • Квалитетно напонско напојување со безбедносен систем: Универзалното напојување со стабилност и квалитет ви дава безбедно и пријателско опкружување.
 • Сосема нов и одличен комплет за млазници за изведба: Нов комплет за млазница со одлична топлинска спроводливост се одликува со отпорност на абење и стабилност, непречено притискање на филаментот. Двојниот вентилатор обезбедува одлична средина за дисипација на топлина.
 • Екран на допир во боја со голема големина: капацитивен екран во боја, со нов интерфејс за кориснички интерфејс и чувствителен екран, се истроши.
 • Паметен сензор за испуштање на филамент: Секогаш кога постои можна несреќа како истекување на филамент или кршење на филамент, паметниот сензор ја принудува машината да го прекине печатењето. Печатењето автоматски ќе продолжи по приемот на новиот филамент.