×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Creality CR‐5pro H

115.990 ден.
 • Шифра: 000138
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 300 x 225 x 380 mm;

Creality CR‐5pro H
CR-5 Pro (верзија со висока температура), е целосно затворен 3Д-печатач, постабилен. Максималната температура на млазницата е зголемена од 260 ° C до 300 ° C, со вентилатор со голема моќност, одлична дисипација на топлина и непречено истиснување.

Подржува филаменти со висок темперамент
Подржува Cloud печатење
BLTouch автоматско израмнување
Ултра тивка матична плоча

Спецификација:

 • Големина на печатење: 300x225x380 mm
 • Големина на машината: 530x487x612мм
 • Големина на пакетот: 625x545x780мм
 • Тежина на 3Д печатачот: 32.5кг
 • Точност на печатење: ± 0,1 mm
 • Дијаметар на млазницата: 0,4 mm (стандарден)
 • Температура на жариште: ≤110°C
 • Екран: 4,3-инчен екран на допир
 • Температура на млазницата: ≤300°C
 • Дебелина на слојот: 0,1-0,3 mm
 • Напојување: AC 115 / 230V / DC 24V
 • Филаменти: PLA / ABS
 • Дијаметар на филамент: 1,75мм

Сосема нова комора со подобрена стабилност

 • Големина на печатење 300 * 225 * 380мм. Целосно затворената комора обезбедува стабилна температура, а квалитетот на моторот ја избегнува деформацијата на моделот.

Прекрасен изглед и уникатен дизајн

 • Целосно метал претходно склопен со сина транспарентна врата, странични панели и горниот капак, комплетната метална комора избегнува секојдневно оштетување и гребење.

Млазница со висока температура за печатење на високо-темпирани филаменти

 • Максималната температура на млазницата е зголемена од 260°C до 300°C, со вентилатор со голема моќност, одлична дисипација на топлина и непречено истиснување на филаментот.

Моќен чип

 • Главниот чип ATMEGA2560 обезбедува висока сигурност / непречено движење / прецизна контрола на напон / ефективна дисипација на топлина.

Ултра тивка матична плоча

 • Опремено со ултра тивка матична плоча, непречено печатење со низок шум, без мешање во вашиот секојдневен живот.
 • Cloud печатење по конекција со полето Creality. Еден клуч за работа со Creality cloud APP.