×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Распродадено

Creality CR-X

51.990 ден.
 • Шифра: 000137
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 300 x 300 x 400 mm;

Creality CR-X
Двоен модул на екструдер и два во еден екструдер. Овој неверојатен печатач поддржува печатење во две бои.
Површина на печатење: 300 x 300 x 400 mm.
Двоен екструдер површина на печатење: 270 x 270 x 400 mm.
Автоматско израмнување на креветот од 9 точки
Точност на печатење: ± 0,1 mm

Спецификација:

 • Површина на печатење: 300 x 300 x 400 mm.
 • Двоен екструдер површина на печатење: 270 x 270 x 400 mm.
 • Брзина на печатење: Normal: 80mm/s, Max.: 100mm/s
 • Точност на печатење: ± 0,1 mm
 • Дебелина на слојот: 0,05 mm до 0,4 mm
 • Дијаметар на млазницата: 0,4 mm, компатибилен 0,2 mm и 0,3 mm
 • Компатибилни филаменти: 1,75 mm PLA, ABS, Copper, Wood, Carbon Fiber, Gradient Color etc.
 • Максималнатемпература на креветот: 100°C
 • Начин на работа: Поврзан е со компјутер или офлајн со SD-картичка
 • Компатибилни формати: stl, obj, amf
 • Компатибилен софтвер: Cura, Repetier-Host, Simplify3D
 • Напојување: Влез во наизменична струја 110-220V; Излезен напон 24V 480W.

Опис:

 • ДВОЈЕН ЕКСТУДЕР Печатење со 2 бои: Двоен модул на екструдер и два во еден екструдер. Овој неверојатен печатач поддржува печатење во две бои.
 • Снабдување со електрична енергија MEANWELL: CR-X Pro се испорачува со UL сертифицирано напојување. Напојувањето Meanwell обезбедува многу постабилна безбедност на печатење.
 • CR-X PRO 3D печатачот опремен со оригинална сонда на допир Antclabs BL за автоматско израмнување на креветот од 9 точки, нешто што сигурно може да имаат огромна корист почетниците и корисниците на експертско ниво.
 • Целиот метал екстрадер и екран за допир: CR-X PRO 3D печатач доаѓа со 4 инчен LCD екран на допир во боја, полесно кога работите со печатачот. Сите единици за екструдирање метали се стабилни во филаментите за напојување и отпорни на абење.
 • Надградена тивка матична плоча: Донесена индустриска саморазвиена матична плоча поддржана од ултра-тивок возач TMC2208.