×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Распродадено

Creality Ender 5 Pro

28.990 ден.
 • Шифра: 000136
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 220 x 220 x 300 mm;

Creality Ender 5 Pro
Големина на печатење: 220 x 220 x 300 mm
Макс. температура на млазница​: 260°C​
Макс. температура на креветот за печатење: 135 ° C
Прецизност на печатење: 0,1 мм

Спецификација:

 • Модел: Creality Ender 5 Pro
 • Материјал (рамки): Алуминиумска конструкција
 • Големина на печатење: 220 x 220 x 300 mm
 • Мин. Висина на слојот: 100 микрони
 • Макс. температура на млазница: 260°C
 • Макс. температура на креветот за печатење: 135 ° C
 • Прецизност на печатење: 0,1 мм
 • Печатење во офлајн мемориска картичка: TF картичка
 • Брзина на печатење: Препорачана 60мм/с, Максимална 80мм/с
 • Дијаметар на материјалот: 1,75мм
 • Формат на датотека: AMF, OBJ, STL
 • Работна моќност: номинален напон 115v / 230v, излез 24v
 • Компјутерски софтвер домаќин: Cura, Repetier-Host, Simplify3D
 • Системска поддршка: Победи XP / Vista / 7/10 / Mac / Linux
 • Тип конектор: TF картичка, USB
 • Тежина на производот: 11,8000 кг


  Опис:

  • Creality Ender 5 Надграден со нечујна матична плоча TMC2208 однапред инсталирани драјвер за Creality V1.1.5; Надградени комплети за метални екструдери; Надградена Blue Capricorn Bowden PTFE тефлонски цевки за филамент;
  • Ender 5 Pro со висок прецизен квалитет на печатење; Опремен е со мотори со двојна Y-оска и Z-оска со поместување, што се движи непречено.Во Ender-от 5 pro e вграденото напојување, загревањето на полочата достигнува 110 ℃ за 5 минути.
  • Ender 5 Pro со функција за продолжено печатење: Печатачот е заштитен со напојување од шокови на напон и прекини на напојувањето. Ако електричната енергија се изгуби, принтовите може да се продолжат од последниот слој, заштедувајќи време и намалувајќи го отпадот.
  • Ender 5 Plus доаѓа со неколку делумно собрани комплети, многу лесни за составување и ви овозможуваат да дознаете за основната конструкција на 3Д печатачот.

  */*