×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Распродадено

Creality Ender 3 Max

30.990 ден.
 • Шифра: 000134
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 300 x 300 x 340 mm;

Creality Ender 3 Max
Големина на печатење: 300x300x340mm
Прецизност на печатење: ± 0,2 мм
Брзина на печатење: 30-60 mm / s (препорачано), ≤180mm/s
Метод за израмнување: BL-Touch (по избор)

Спецификација:

 • Големина на 3Д печатачот: 513x563x590mm
 • Големина на печатење: 300x300x340mm
 • Тежина на машината: 9,5 кг
 • Прецизност на печатење: ± 0,2 мм
 • Брзина на печатење: 30-60 mm / s (препорачано), ≤180mm/s
 • Дебелина на слојот: 0,1-0,4 mm
 • Пренос на датотека: USB / мемориска картичка
 • Матична плоча: 32 битна матична плоча
 • Slicer: Креалност резантни / Cura / Pepetier-домаќин / Simplify3D
 • Формат на датотека: STL / OBJ / AMF
 • Метод за израмнување: BL-Touch (по избор)
 • Филамент: PLA / TPU / PETG / ABS / Дрво

Опис:

 • Напојување Meanwell: Моќното напојување од 350W може да се прилагоди на напонот од 100V до 240V. Безбеден за употреба и моќен при загревање.
 • Ender 3 Max го усвојува германскиот возач на чипови TMC2208. Ефикасно е да се намали бучавата и тресењето на моторот што носи пријатна и тивка работна околина за вас.
 • Карборунд стаклена платформа: Со својата супериорност во отпорност на топлина и плошноста на површината, стаклената платформа Карборунд помага во принтовите да се лепат подобро и корисниците полесно да ги отстрануваат.
 • Аксијалниот вентилатор за ладење континуирано помага во дисипација на топлина. Двојните вентилатори промовираат брзо ладење на екструдираната нишка. Секогаш испорачувајте добри резултати.
 • Целосно металниот екструдер „Бауден“ е моќен во напојувањето на влакната.