×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Creality UW‐01

8.990 ден.
 • Шифра: 000133
 • Категорија: Creality 3D Printing
 • Големина на принт: 170 x 120 x 160 mm;

Creality UW‐01
Машина: Машина за перење и лекување на модели со смола
Големина на сушење и лекување на воздух: 225x225x370mm
UV lights: 405nm+365nm
Номинална моќност: 96W
Време на лекување и перење: 2-90 мин

Спецификација:

 • Модел: Creality UW-01
 • Машина: Машина за перење и лекување
 • Метод на контрола: Копче на допир, LED индикатор
 • UV lights: 405nm+365nm
 • Номинална моќност: 96W
 • Влезен напон: 24V
 • Време на лекување и перење: 2-90 мин
 • Големина на перење: 170 (L) x 120 (Ш) x 160 (H) mm
 • Големина на сушење и лекување на воздух: 225x225x370mm
 • Големина на пакетот: 298x297x505mm
 • Тежина на машината: 6,5 кг

Опси:

 • Миење и Чистење на смола(resin) UW-01 машината за перење и лекување сè-во-едно усвојува посебен систем за контрола, кој поддржува еден чекор за да се заврши моделот за по-обработка.
 • Двојни редови УВ ламби и ротирачка платформа 360° Со вградени ЛЕР мониста (18 парчиња УВ ЛЕД светла), машината е компатибилна со повеќето печатачи со смола; Дизајнот со двоен ред со 9 зрна, со поголема зрачена површина реализира брзо лекување на вашите 3Д изработки, па дури и озрачување за поголемиот модел. 
 • Лежиштето за лекување на 360° маса со магнетна сила и рефлективно огледало целосно искористете го изворот на светлина, кој го лечи моделот под целиот агол.
 • Контејнер за перење со голема големина] 190x154x200 mm големина на контејнер за перење. Поддржува модели со поголема големина за чистење; со запечатен контејнер и капак, се избегнува испарување на растворот за чистење и исто така се чува растворот за чистење за повторна употреба.
 • Прилагодлива брзина и 2-90 мин по избор: Со режим на брзина со три степени на пренос, вклучува миење и лекување; Времето на миење и лекување има по 2 - 90 мин по избор. Деликатни модели доаѓаат од лекување и перење.
 • Копче за допир на LED HD Опремено со копчиња чувствителни на допир и ЛЕР екран со големи димензии, машината ви овозможува врвно искуство. Штом ќе се отстрани капакот на машината за време на процесот на стврднување, тој веднаш ќе го суспендира стврднувањето, што избегнува отсјај на изворот на светлина и го намалува загадувањето на светлината.