M3STORE главен дистрибутер на Creality 3Д печатачи

Creality 3D Technology е компанија основана во 2014 година во Shenzhen, Кина, која се фокусира на дизајнирање, истражување и производство на 3Д принтери и производи поврзани со 3Д печатење. Оваа компанија се состои од професионални истражувачи и квалификувани инженери, тим за истражување и развој, а истата постојано се стреми кон создавање на нови креативни производи поврзани со 3Д, задоволувајќи ги корисниците и нивните потреби. Creality 3D е компанија од светски ранг која опфаќа производство на 3Д принтери, 3Д скенери, филаменти, резин материјали, како и 3Д-отпечатени беспилотни летала и роботи кои го поддржуваат STEAM образованието.

Фабриката на Creality 3D е сертифицирана со BSCI и ISO стандарди, зафаќа површина од 50.000 квадратни метри и постигнува годишен производствен капацитет од над 1.000.000 единици. Сите производи од Creality се сертифицирани според стандардите CE, FCC и ROHS, се извезени во повеќе од 192 земји во светот, носејќи технолошка иновација во сите сфери на животот. Меѓу нив се вбојуваат САД, Франција, Австралија, Русија, Велика Британија, Германија, Сингапур, Индија… а преку новата продавница и дистрибуција на M3DS-STORE, сега производите се достапни и во Р.С.Македонија. Награди со кои се закитиле иновативните производи на Creality се:

 • Best specific printer Award, for Creality Ender 62021, ALL3DP

 • Best 3D printers Award, 2021, ALL3DP

 • Best 3D printers under 400$ Award, for Ender 3 V2,  2021, ALL3DP 

 • Best 3D printers under 500$ Award, for Creality CR-6 SE, 2021, ALL3DP

 • Editor’s Choice Award, for Creality CR-10S Pro V2, 2021, ALL3DP

 • An Affordable Resin 3D Printer for Hobbyists, for Halot-Sky, 2021, ANIWAA

 • Large Budget 3D Printer, for Ender-3-Max, 2020, ANIWAA

 • Monday’s Best Deals Award, for Creality CR-10S Pro, 2021, c|net

 • Best Beginner 3D Printer, for Ender 3-Pro, 2021, ZD Net

 • 100 Hours Review with the Creality CR-10 V2, 2021, 3DPRINT.COM

 • Nouvelle imprimante 3D SLA, for Creality Halot-Sky, 2020, LesImprimantes.3D France

…..и уште многу останати!

Квалитетот, интегритетот и довербата се приоритет. Нарачајте го вашиот нов 3Д печатач од Creality само преку официјалниот дистрибутер M3DS-STORE!